Яловичина запечена в фользі

Чудовий рецепт від кухарів компанії Catering Dnepr, дуже універсальний. Годиться і як гаряче блюдо, і як основа для бутербродів або салатів. Яловичина завоювала собі репутацію жорсткого м'яса - нічого подібного! Запікаючи її у фользі, фактично у власному соку, отримуємо ніжне, м'яке м'ясо, при цьому смачне і нежирне.

яловичина - 500 гр;
оливкова олія - ​​5 ст.л .;
гірчиця - 2 ч.л .;
мед - 2 ч.л .;
базилік сушений - 1 ст.л .;
чорний мелений перець - 1 ч.л .;
паприка - 1 ч.л .;
мелений червоний гострий перець (чилі) - 1/2 ч.л .;
сіль - 2 ч.л.

М'ясо миємо й обсушуємо паперовим рушником.

У мисці змішуємо оливкову олію, мед, гірчицю і все спеції.

Перемішуємо виделкою до однорідності.

Кладемо м'ясо в миску і обмазуємо маринадом з усіх боків. Якщо у вас є можливість, прибираємо на ніч в холодильник, якщо ні - то нехай година коштує при кімнатній температурі.

Потім кладемо 2 листи фольги і загортаємо в неї м'ясо.

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Потім дістаємо, акуратно відкриваємо фольгу і знову в духовку на 10 хвилин. Якщо є гриль - ідеально! Щоб вийшла корочка.Достаем, накриваємо знову фольгою і даємо постояти хвилин 10. Обов'язково! М'ясо повинно відпочити перед нарізкою, інакше все соки витечуть. Подаємо зі своїм улюбленим гарніром. Смачного! З любов'ю Ваш Catering Dnepr!

06.03.2016